PGVCL Paper Solution English Grammar Answer Keys Exam Held on 04-09-2016

PGVCL Question Paper Answer Keys(not final)
English Grammar Only
Exam held on: 4-9-2016, Sunday
By: Angel English Academy-Jasdan
Kishan Rathod
7405698129 / 8347262428 / 9016226269

1.        Beleza is ….. . She walks ….. .
Ans: quick-quickly
2.        I …. for my pen. Have you seen it?
Ans: am looking
3.        It is raining today, ….. there are no buses and I can’t come to school.
Ans: so
4.        ….. she calls me, I feel very happy.
Ans: Whenever
5.        She spoke ….. she knew what she was talking about but, she didn’t.
Ans: as if
6.        Tick the best synonym for ‘advice’.
Ans: recommend
7.        Tick the best synonym for ‘redundant’’
Ans: unnecessary
8.        Tick the best synonym for ‘illusion’
Ans: false appearance
9.        Judgment
Ans: Verdict
10.    Mundane
Ans: Worldly
11.    Rome ….. in a day.
Ans: was not built
12.    You should read this novel – it’s been ….. recommended by all critics.
Ans: highly
13.    Seema is afraid of ….. by plane.
Ans: going
14.    I don’t have ….. pets.
Ans: any
15.    ….. you have a wonderful result!
Ans: May
16.    I will send you ….. sms tomorrow about the next programme.
Ans: an
17.    ….. university always helps us to grow intellectually.
Ans: The (a see PDF)
18.    My fingers were injured, so my sister had to write note ….. me.
Ans: for
19.    It’s been raining ….. today morning.
Ans: since
20.    The bus driver was ….. injured.
Ans: seriously
PGVCL Paper Solution English Grammar Answer Keys Exam Held on 04-09-2016 PGVCL Paper Solution English Grammar Answer Keys Exam Held on 04-09-2016 Reviewed by kishan angel on 11:14:00 PM Rating: 5
Powered by Blogger.