GMC Senior Clerk English Paper Solution/Answer Exam Held on 19th August 2018 Sunday

GMC Senior Clerk
English Paper Solution/Answer Keys
By 
Angel English Academy-Jasdan

Exam Held on 19th August 2018 Sunday

Watch Video


1. The little boy…..fast.
Ans: ran

2. My father looks after this account.
Ans: This account is looked after by my father.

3. Pooja waited for an hour.
Ans: How long did Pooja wait?

4. Harish works in a factory.
Ans: specifying location

5. May / I / please? / your pen / use
Ans: May I use your pen, please?

6. Adverb of “Horror”
Ans: horribly

7. Predicate in: No man can serve two masters.
Ans: can serve two masters.

8. Collective Noun.
Ans: Jury

9. Incorrect match
Ans: sir-sister
(correct: sir-madam)

10. Wrong singular-plural.
Ans: Hope-Hopes
(Hope can't be pluralized)

11. No synonym of ‘Abridge’
Ans: stretch

12. Antonym of ‘Demon’
Ans: Angel

13. I would rather go to garden ….. .
Ans: than watch a movie.

14. ….. Hemu Gadhavi Hall of Rajkot is very famous.
Ans: The

15. Get hitched - idiom
Ans: Get married

16. Not correct in Indirect
Ans: thus-then
(Correct: thus-so)

17. Superlative of well
Ans: best

18. A teacher and afraid of a book!
Ans: It is strange that a teacher is afraid of a book

19. Incorrect sentence.
Ans: Don’t tell lie.
(Correct: don't tell a lie)

20. There was an argument between ….. and ….. .
Ans: him-me


Buy 4444 English MCQs Book from Here:


GMC Senior Clerk English Paper Solution/Answer Exam Held on 19th August 2018 Sunday GMC Senior Clerk  English Paper Solution/Answer Exam Held on 19th August 2018 Sunday Reviewed by Angel English Academy on 4:35:00 AM Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.