Question Tags 11 to 20 Answers


Choose proper Question Tag

Answers: 11 to 20

11.   The English test was very difficult, ………. ?
A.     wasn't it
B.     isn't it
C.     weren't they
D.     is English difficult

Ans: A

12.   We can go tomorrow, ………. ?
A.      won't we
B.     can we
C.     can't we
D.     isn’t tomorrow

Ans: C

13.   I'm early, ………. ?
A.     isn't I
B.     aren't I
C.     are I
D.     I’m means I am

Ans: B

14.   This shirt is too big for me, ………. ?
A.     isn't it
B.     doesn't it
C.     does it
D.     isn’t this

Ans: A

15.    Riya has answered the teacher's question, ………. ?
A.     did she
B.     wasn’t she
C.    has she
D.    hasn’t she

Ans: D

16.   You are Indian, ………. ?
A.     aren't you
B.     weren’t you
C.     haven’t you
D.     do you

Ans: A

17.  The boy is from UP, ………. ?
A.     is he
B.     isn’t he
C.     doesn’t he
D.     does the boy

Ans: B

18.  Divya wasn't listening, ………. ?
A.     is she
B.     was she
C.     did she
D.     didn’t she

Ans: B

19.    A child isn't sleeping, ………. ?
A.     does he
B.     doesn’t it
C.     isn’t it
D.     is it

Ans: D

20.  Meera and Manis will arrive at Jasdan, ………. ?
A.     won't he
B.     won’t she
C.     won’t they
D.     will they

Ans: C

Answers: 21 to 30
Question Tags 11 to 20 Answers Question Tags 11 to 20 Answers Reviewed by Angel on 10:54:00 PM Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.