PGVCL Paper Solution English Grammar Answer Keys Exam Held on 04-09-2016
PGVCL
Question Paper Answer Keys(not final)
English
Grammar Only
Exam
held on: 4-9-2016, Sunday
By: Angel
English Academy-Jasdan
Kishan
Rathod
7405698129
/ 8347262428 / 9016226269
1.       
Beleza is ….. . She
walks ….. .
Ans: quick-quickly
2.       
I …. for my pen. Have
you seen it?
Ans: am looking
3.       
It is raining today,
….. there are no buses and I can’t come to school.
Ans: so
4.       
….. she calls me, I
feel very happy.
Ans: Whenever
5.       
She spoke ….. she
knew what she was talking about but, she didn’t.
Ans: as if
6.       
Tick the best synonym for ‘advice’.
Ans: recommend
7.       
Tick the best synonym for ‘redundant’’
Ans: unnecessary
8.       
Tick the best synonym
for ‘illusion’
Ans: false appearance
9.       
Judgment
Ans: Verdict
10.    Mundane
Ans: Worldly
11.    Rome ….. in a day.
Ans: was not built
12.    You should read this novel – it’s been ….. recommended
by all critics.
Ans: highly
13.    Seema is afraid of ….. by plane.
Ans: going
14.    I don’t have ….. pets.
Ans: any
15.    ….. you have a wonderful result!
Ans: May
16.    I will send you ….. sms tomorrow about the next programme.
Ans: an
17.    ….. university always helps us to grow intellectually.
Ans: The (a see PDF)
18.    My fingers were injured, so my sister had to write note ….. me.
Ans: for
19.    It’s been raining ….. today morning.
Ans: since
20.    The bus driver was ….. injured.
Ans: seriously
PGVCL Paper Solution English Grammar Answer Keys Exam Held on 04-09-2016
![PGVCL Paper Solution English Grammar Answer Keys Exam Held on 04-09-2016]() Reviewed by Angel
        on 
        
11:14:00 PM
 
        Rating:
 
        Reviewed by Angel
        on 
        
11:14:00 PM
 
        Rating: 
 
 
 
No comments: