UGVCL Paper Solution English Grammar Answer Keys Exam Held on 11-09-2016
UGVCL Question Paper Answer Keys(not
final)
English Grammar Only
Exam held on: 11-9-2016, Sunday
By: Angel English Academy-Jasdan
Kishan Rathod
7405698129 / 8347262428 /
9016226269
1.      “Jargon” means (similar to)
Ans: complex
2.       ‘Gyrate’ means (similar to)
Ans: spin
3.      The children won’t go to sleep ….. we leave a light on outside their
bedroom.
Ans: unless
(Angel’s 1500 MCQs Book -
Similar to MCQ No-764/849/867/981/1322/1324/1458)
4.      She had changed so much that ….. anyone recognized her.
Ans: hardly
(Angel’s 1500 MCQs Book -
Similar to MCQ No-489/933)
5.      Don’t you get tired …… watching TV every night?
Ans: of
(Angel’s 1500 MCQs Book -
Similar to MCQ No-1162)
6.      Billu enjoys reading ……mystery novels.
Ans: no
article
7.      I said to her that I thought …… tired.
Ans: she was
8.      Phrase ‘tipped off’ means.
Ans: given advance information
9.      ….. is list of the
business or subject to be considered at a meeting.
Ans: Agenda
(Angel’s 1500 MCQs Book - MCQ No-353)
10.   Opposite of “Lend”
Ans: Borrow
(Angel’s 1500 MCQs Book - MCQ No-232)
11.   Anyone ….. after the start of the play is not allowed in until the
interval.
Ans: arriving
12.   She came to live here ….. a month ago.
Ans: almost
13.   Choose the word with correct spelling.
Ans: Generous
(Angel’s 1500 MCQs Book - Similar to MCQ
No-196/267/517)
14.   Opposite of “Virtue”
Ans: Vice
(Angel’s 1500 MCQs Book - MCQ No-242)
15.   Whenever I said something, I …… understood by her.
Ans: was never
16.   The singer ended the
concert …… her most popular song.
Ans: with
17.   My remarks were ….. as a joke, but she was offended by them.
Ans: meant
18.   She obviously didn’t want to discuss the matter so I didn’t ….. the
point.
Ans: pursue
19.   Complete shutdown ….. observed today against new law.
Ans: is being
20.   Let’s play ….. volleyball.
Ans: no
article.
UGVCL Paper Solution English Grammar Answer Keys Exam Held on 11-09-2016
![UGVCL Paper Solution English Grammar Answer Keys Exam Held on 11-09-2016]() Reviewed by Angel
        on 
        
2:34:00 AM
 
        Rating:
 
        Reviewed by Angel
        on 
        
2:34:00 AM
 
        Rating: 
 
 
 
thanx but please full paper solution i request you
ReplyDelete