Question Tags 1 to 10 Answers


Choose proper Question Tag
ANSWERS
Question Tags 1 to 10

1.   You are coming to the party, ………. ?
A.   aren't you
B.   isn't you
C.   shouldn't you
D.   were you

Ans: A

2.   It wasn't very difficult, ………. ?
A.   wasn't it
B.   isn't it
C.   was it
D.   did it

Ans: C

3.   Jay is getting something for Jigna, ………. ?
A.   wasn't he
B.   isn't he
C.   was he
D.   isn’t she

Ans: B

4.   It won't be anything expensive, ………. ?
A.   won't it
B.   isn't it
C.   will it
D.   no expensive

Ans: C

5.   We don't need to go to the store today, ………. ?
A.   don't we
B.   do I
C.   do we
D.   doesn’t we

Ans: C

6.   Heena can bring some food, ………. ?
A.   won't she
B.   will she
C.   can't she
D.   can it

Ans: C

7.   The movie was very long, ………. ?
A.   isn't it
B.   wasn't it
C.   was it
D.   wasn’t there

Ans: B

8.   Mrs. Rathod isn’t sick, ………. ?
A.   isn't she
B.   is she
C.   wasn't she
D.   does she

Ans: B

9.   The dishes are dirty, ………. ?
A.   weren't they
B.   isn't they
C.   aren't they
D.   are the dishes

Ans: C

10.                Arun won't be at the party, ………. ?
A.   won't he
B.   isn't he
C.   will he
D.   will Arun be

Ans: C

Question Tags 1 to 10 Answers Question Tags 1 to 10 Answers Reviewed by Angel on 7:46:00 PM Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.