Junior Clerk Paper Solution/Answer Keys of English Grammar - Exam held on 7th June, 2015

Junior Clerk Paper Solution/Answer Keys(Provisional)

English Grammar

Baroda Division:

Exam held on 7th June, 2015


Hello dear students / candidates,

I have tried my level best to solve the Question paper of Junior Clerk, English Grammar.

Below are the answers or the keys of Junior Clerk Paper English Grammar, exam date  June 7th, 2015

Answer Keys:

Junior Clerk Paper Solution / Answer Keys:
Baroda Division
-: English Grammar :-

1. ….. the teacher entered the class, the students stopped talking.
Ans: As soon as (by Angel for English)

2. All the youngsters ….. respect their elders and teachers.
Ans: must (by Angel for English)

3. “….. please open the window?” she asked politely.
Ans: Could (by Angel for English)

4. Your child is safe in the sand of the police man. You ….. not worry.
Ans: need (by Angel for English)

5. She has everything except peace, ….. ?
Ans: Hasn’t she? (by Angel for English)

6. Rohan is ….. cleverest student in our class.
Ans: the (by Angel for English)

7. I am not a fan of bollywood movies, ….. ?
Ans: am I ? (by Angel for English)

8. The bridge ….. last year.
Ans: was built (by Angel for English)

9. I know the man ….. has worn a red shirt.
Ans: who (by Angel for English)

10. How …… you talk to my wife?
Ans: dare (by Angel for English)

11. You ….. have caught the train if you had run
Ans: could (by Angel for English)

12. It is supposed that ….. Suresh ….. Mahesh committed the crime.
Ans: either or (by Angel for English)

13. All glasses of windows ….. by the cyclonic wind last week.
Ans: had been broken (by Angel for English)

14. My mother ….. by the neighbor for selling out our ancestral house.  
Ans: had been advised (by Angel for English)

15. The police examined the closed doors of the shops ….. a small stick
Ans: with (by Angel for English)

16. Maya is more beautiful ….. Chhaya.
Ans: than (by Angel for English)

17. Sunil is not ….. clever ….. Munir.
Ans: so as (by Angel for English)

18. All beautifully designed buildings ….. in the recent earth quake in Nepal
Ans: have been destroyed (by Angel for English)

19. Abraham Lincoln ….. by his enemy.
Ans: was assassinated (by Angel for English)

20. All beautifully designed buildings ….. in the recent earth quake in Nepal
Ans: have been destroyed (by Angel for English)

21. He was about to address the man ….. was standing beside him.
Ans: who (by Angel for English)

Best of Luck!
Junior Clerk Paper Solution/Answer Keys of English Grammar - Exam held on 7th June, 2015 Junior Clerk Paper Solution/Answer Keys of English Grammar - Exam held on 7th June, 2015 Reviewed by kishan angel on 4:48:00 AM Rating: 5
Powered by Blogger.