Junior Clerk Paper Solution/Answer Keys of English Grammar - Exam held on 7th June, 2015

Junior Clerk Paper Solution/Answer Keys(Provisional)

English Grammar

Anand/Dahod/Panch Mahal Division:

Exam held on 7th June, 2015


Hello dear students / candidates,

I have tried my level best to solve the Question paper of Junior Clerk, English Grammar.

Below are the answers or the keys of Junior Clerk Paper English Grammar, exam date  June 7th, 2015

Answer Keys:

Junior Clerk Paper Solution / Answer Keys:

Anand Division

-: English Grammar :-

1. Which sentence is wrong?
Ans: I shown you the way. (by Angel for English)

2. At any cost, we must have our ….. protected.
Ans: independence (by Angel for English)

3. I am very helpless as nothing  ….. to solve your problem.
Ans: can be done (by Angel for English)

4. Her melodious voice always …… the audience.
Ans: captivates (by Angel for English)

5. What does a dentist do to a bad tooth?
Ans: takes it away (by Angel for English)

6. My handwriting is better than ….. .
Ans: hers (by Angel for English)

7. Bhagwandas, desiring ….. a lot of money, went to London.
Ans: to earn (by Angel for English)

8. One of the workers …… recess for one an hour.
Ans: has been enjoying (by Angel for English)

9. Very few actresses were ……. Madhubala.
Ans: so talented as (as…as more preferable) (by Angel for English)

10. Rju was suspended ….. .
Ans: due to his irregularity (by Angel for English)

11. Which means the same as ‘approach’.
Ans: to go towards (by Angel for English)

12. Replace the underline part with correct option:
   We greatly exhausted after driving for hours together.
Ans: tired (by Angel for English)

13. Neither the man nor his wife ….. at home, yesterday.
Ans: was (by Angel for English)

14. Here is the cupboard ………………… .
Ans: from which he has taken out the paper. (by Angel for English)

15. The police man asked the young motorist …..
Ans: where his license was. (by Angel for English)

Best of Luck!
Junior Clerk Paper Solution/Answer Keys of English Grammar - Exam held on 7th June, 2015 Junior Clerk Paper Solution/Answer Keys of English Grammar - Exam held on 7th June, 2015 Reviewed by kishan angel on 5:35:00 AM Rating: 5
Powered by Blogger.