Junior Clerk Paper Solution/Answer Keys of English Grammar - Exam held on 7th June, 2015

Junior Clerk Paper Solution/Answer Keys(Provisional)

English Grammar

Rajkot/Bhavnagar Division:

Exam held on 7th June, 2015


Hello dear students / candidates,

I have tried my level best to solve the Question paper of Junior Clerk, English Grammar.

Below are the answers or the keys of Junior Clerk Paper English Grammar, exam date  June 7th, 2015

Answer Keys:

Junior Clerk Paper Solution / Answer Keys:
Rajkot Division
-: English Grammar :-

1. God ….. those who love poor people.
Ans: loves (by Angel for English)

2. His ears …… to know about his result.
Ans: were burning (by Angel for English)

3. Turn into active voice: “Ugly ducklings have to be found by you.”
Ans: You have to find ugly ducklings.(by Angel for English)

4. Bruno said, “Where ….. the real truth?”
Ans: have they exposed (by Angel for English)

5. I am going to buy some vegetables. Add a question tag.
Ans: ain’t I (by Angel for English)

6. While targeting the goal of life, he met …… triumphs and disasters.
Ans: with (by Angel for English)

7. I want to learn French language from the person ….. is experienced.
Ans: who (by Angel for English)

8. He is utmost confident and sure ….. succeed.
Ans: to (by Angel for English)

9. …..a rich fellow, he never helps needy people.
Ans: being (A sentence should start like ‘Inspite of ….. or Despite ……) (by Angel for English)

10. He cooked food for the family ….. it was midnight.
Ans: till (by Angel for English)

11. No sooner ….. call him than he shouted.
Ans: did I (by Angel for English)

12. We shall play cricket ….. it rains.
Ans: when (‘even if’ is more applicable here) (by Angel for English)

13. The phrase ‘to gulp down’ means.
Ans: to swallow eagerly (by Angel for English)

14. I also could see from the window but ….. that I couldn’t see inner scene.
Ans: pretended (by Angel for English)

15. The ancient Indians were clever and generous.
Ans: How clever and generous the ancient Indians were! (by Angel for English)

Best of Luck!
Junior Clerk Paper Solution/Answer Keys of English Grammar - Exam held on 7th June, 2015 Junior Clerk Paper Solution/Answer Keys of English Grammar - Exam held on 7th June, 2015 Reviewed by kishan angel on 6:04:00 AM Rating: 5
Powered by Blogger.