Talati Paper Solution/Answer Keys - 6-6-15 : English Grammar Junagadh Division


Exam held on : June 6th, 2015

Hello dear students / candidates,

I have tried my level best to solve the Question paper of TALATI, English Grammar.

Below are the answers or the keys of TALATI Paper English Grammar, exam date  June 6th, 2015

Answer Keys:


Talati Paper Solution/Answer Keys :
Junagadh Division
-: English Grammar :-



1. It ….. .for last two days.
   Ans: has been raining

2. A new temple ….. in our village.
   Ans: is being built

3. ….. UN officials greeted the people on ….. occasion of Diwali.
   Ans: The, an

4. Wait, the battery charging ….. .
   Ans: is on

5. For a better future, we …. our forests.
   Ans: must conserve

6. Most food served in the hotel ….. expensive.
   Ans: is

7. ….. of you work for the cleanliness everyday?
   Ans: How many

8. He is ….. a good flat these days.
   Ans: looking for

9. She asked me …. I had studied ….. .
   Ans: if, there

10. ….. of these books is your favourite one?
   Ans: Which

11. ….. Indian army rescued ….. affected people.
   Ans: An, the

12. ….. they …… late, they might have faced the problems.
   Ans: Had, left

13. Call me …… you reach your office.
   Ans: as soon as

14. Timely treatment stopped his ….. .
   Ans: bleeding

15. The saying goes, “…… spoil the food.”
   Ans: Too many


Best of Luck!
Talati Paper Solution/Answer Keys - 6-6-15 : English Grammar Junagadh Division Talati Paper Solution/Answer Keys - 6-6-15 : English Grammar Junagadh Division Reviewed by kishan angel on 4:46:00 AM Rating: 5
Powered by Blogger.