Talati Paper Solution/Answer Keys - 6-6-15 : English Grammar Rajkot Division

TALATI Paper Solution/Answer Keys : English Grammar
Amreli/Jamnagar/Gandhinagar/Bhavnagar/Rajkot Division





Exam held on : June 6th, 2015

Hello dear students / candidates,

I have tried my level best to solve the Question paper of TALATI, English Grammar.

Below are the answers or the keys of TALATI Paper English Grammar, exam date  June 6th, 2015

Answer Keys:


Talati Paper Solution/Answer Keys :
-: English Grammar :-

1. Shreya put ….. her clothes and went out.
  Ans: on

2. I ….. my homework already.
  Ans: have done

3. The taxi ….. .
  Ans: hasn’t arrived yet

4. Where ….. your books?
   Ans: are
   Plural - am is are - Wh..

5. The dog is playing with ….. tail.
   Ans: its

6. What time did you arrive ….. the station?
   Ans: at

7. Choose the word with correct spelling.
   Ans: recommendation

8. What is the meaning of ‘hearth’?
   Ans: Fire place

9. How ….. children have you?
   Ans: many
   Wh..

10. Antonym of ‘Conduct’
   Ans: Misconduct

11. He is ….. eye specialist.
   Ans: an
   A-An-The

12. Synonym of ‘Donkey’
   Ans: Ass

13. Make adjective of the word ‘Nation’.
   Ans: National

14. Make Verb of the word, ‘Central’.
   Ans: Centralize

15. Make the noun of ‘Achieve’.
   Ans: Achievement

Best of Luck!
Talati Paper Solution/Answer Keys - 6-6-15 : English Grammar Rajkot Division Talati Paper Solution/Answer Keys - 6-6-15 : English Grammar Rajkot Division Reviewed by kishan angel on 12:42:00 AM Rating: 5
Powered by Blogger.