Talati cum Mantri Paper Solution/Answer Keys - 16-08-15 : English Grammar/Subject

TALATI cum Mantri Paper Solution/Answer Keys :
English Grammar(Not final)
Amreli/Bhavnagar:


Exam held on : August 16th, 2015

Hello dear students / candidates,

I have tried my level best to solve the Question paper of TALATI cum MANTRI, English Grammar.

Below are the answers or the keys of TALATI cum Mantri Paper English Grammar, exam date  August 16th, 2015

Answer Keys:


Talati Paper Solution/Answer Keys :
-: English Grammar :-


1. Scarcely had he left ….. the guests arrived.
Ans: when

2. Shraddha ….. since afternoon.
Ans: has been working

3. They drew a circle in the morning.
Ans: A circle was drawn by them in the morning.

4. The boy said, “Who dare call you a thief?”
Ans: The boy inquired who dared call him a thief.

5. Rehan ate …..
Ans: Four pieces of bread
(General, 'a piece of bread is called a loaf' so it should be -four loaves of bread- instead of 'four pieces of bread')


6. ….. it rains, there will be no match.
Ans: If
(But if 'rain' has no 's', it can be expressed as "Should it rain, ....")

7. ….. had I spoken than he left.
Ans: No sooner

8. He denied that he …… a liar.
Ans: was

9. The police made him …. his crime.
Ans: confess

10. You ….. live long!
Ans: may

11. He will not object …. my proposal.
Ans: to

12. Suketu has no pen ….. .
Ans: to write with

13. You and I are doing our work, ….. ?
Ans: Aren’t we

14. I think I ….. this article.
Ans: have rad

15. While the prizes ….. to the students, it began to rain.
Ans: were being distributed

Final answers depend on the Authority.
Talati cum Mantri Paper Solution/Answer Keys - 16-08-15 : English Grammar/Subject Talati cum Mantri Paper Solution/Answer Keys - 16-08-15 : English Grammar/Subject Reviewed by kishan angel on 7:01:00 AM Rating: 5
Powered by Blogger.