Question Tags 1 to 10


Choose proper Question Tag


1.   You are coming to the party, ………. ?
A.   aren't you
B.   isn't you
C.   shouldn't you
D.   were you
Ans: A

2.   It wasn't very difficult, ………. ?
A.   wasn't it
B.   isn't it
C.   was it
D.   did it
Ans: C

3.   Jay is getting something for Jigna, ………. ?
A.   wasn't he
B.   isn't he
C.   was he
D.   isn’t she
Ans: B

4.   It won't be anything expensive, ………. ?
A.   won't it
B.   isn't it
C.   will it
D.   no expensive
Ans: C

5.   We don't need to go to the store today, ………. ?
A.   don't we
B.   do I
C.   do we
D.   doesn’t we
Ans: C

6.   Heena can bring some food, ………. ?
A.   won't she
B.   will she
C.   can't she
D.   can it
Ans: C

7.   The movie was very long, ………. ?
A.   isn't it
B.   wasn't it
C.   was it
D.   wasn’t there
Ans: B

8.   Mrs. Rathod isn’t sick, ………. ?
A.   isn't she
B.   is she
C.   wasn't she
D.   does she
Ans: B

9.   The dishes are dirty, ………. ?
A.   weren't they
B.   isn't they
C.   aren't they
D.   are the dishes
Ans: C

10. Arun won't be at the party, ………. ?
A.   won't he
B.   isn't he
C.   will he
D.   will Arun be
Ans: C


Question Tags 1 to 10 Question Tags 1 to 10 Reviewed by kishan angel on 8:53:00 PM Rating: 5
Powered by Blogger.