GSSSB Account Inspector Paper Solution/Answer Keys of English - Exam held on 25-02-2018

GSSSB Account Inspector Paper Solution
By:
Angel English Academy-Jasdan-8347262428
Exam Date: 25-02-2018
  • Some of MCQs from Question Paper are dito-to-dito same as given in Angel's 1700 MCQs Book or in Angel's English Grammar Part-1-2-3
Answer Key/Paper Solution

1. Monika ________ that Sonu loved her. (Fill in the blank)
A. believed B. believe
C. belief D. belived
Ans: A

2. Give a single word for:
'A person who pretends to be better than he is.'
A. Smart B. Traitor
C. Clever D. Hypocrite
Ans: D.

3. Change the Voice:
Have you done your Home-work?
A. Have your Home-work been done by you?
B. Has your Home-work been done by you?
C. Home-work must be done by you.
D. you are ordered to do your home-work.
Ans: B

4. Put proper 'wh' pronoun in the following sentence:
This is a fine opportunity ________ should not be lost.
A. what B. which
C. Where D. when
Ans: B.

5. I have my car ________ at my friend's garage every 3 months.
A. service B. serviced
C. to service D. servicing
Ans: B

6. Give opposite gender for : 'Wizard'.
A. Witch B. Wizardy
C. Wizardi D. Wizarless
Ans: A

7. At 9.00 am tomorrow, I ________ (to travel) in a bus with my parents.
A. will travelling B. will be travelling
C. will travelled D. will travels
Ans: B

8. I have to return this book today. (Change the Voice)
A. This book is to be returned by me today.
B. This book had to be returned by me today.
C. This book has to be returned by me today.
D. This book has been returned by me today.
Ans: C

9. Superlative Degree form of : 'Little'
A. Less B. List
C. Least D. Littlest
Ans: C & D

10. Translate the following sentence in English:
હું હજી મુંજવણ માં છું કે વિજ્ઞાન વરદાન છે કે અભિશાપ.
A. I have been in a confusion yet, whether science is a boon or curse.
B. I am confused that science is boon or course.
C. I were confused that science is boon or course.
D. I yet was confusion that science is boon or curse.
Ans: A



Best of luck!
GSSSB Account Inspector Paper Solution/Answer Keys of English - Exam held on 25-02-2018 GSSSB Account Inspector Paper Solution/Answer Keys of English - Exam held on 25-02-2018 Reviewed by Angel English Academy on 8:50:00 PM Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.