Junior Clerk Paper Solution/Answer Keys of English Grammar - Exam held on 7th June, 2015

Junior Clerk Paper Solution/Answer Keys(Provisional)

English Grammar

BK Division:

Exam held on 7th June, 2015


Hello dear students / candidates,

I have tried my level best to solve the Question paper of Junior Clerk, English Grammar.

Below are the answers or the keys of Junior Clerk Paper English Grammar, exam date  June 7th, 2015

Answer Keys:

Junior Clerk Paper Solution / Answer Keys:
BK Division
-: English Grammar :-

1. He ….. come if he had time.
Ans: would

2. She did nothing ….. laugh.
Ans: but

3. ….. you are ill, I will act for you.
Ans: Since

4. Only you and ….. can do this work.
Ans: I

5. The abstract noun of young is ….. .
Ans: youth

6. The adjective form of procedure is ….. .
Ans: procedural

7. Rahul said that he was no averse ….. the idea.
Ans: to

8. My income is ….. that of your’s. (your’s is wrong word in paper-it must be yours.)
Ans: less than

9. The negative of : He is to dull to understand it.
Ans: He is so dull that he cannot understand it.

10. Choose the correct indirect form: She said to him, “Why don’t you go today?”
Ans: She asked him why he didn’t go that day.

11. A word for unknown:
Ans: stranger

12. Past form of ‘think’
Ans: thought

13. Gujarati word for ‘valley’.
Ans: khin

14. He is a man ……. I know you can trust completely.
Ans: whom (in many of movies in such sentence ‘who’ is used)

15. Give the adjective for of ‘prevent’.
Ans: preventive

Best of Luck!
Junior Clerk Paper Solution/Answer Keys of English Grammar - Exam held on 7th June, 2015 Junior Clerk Paper Solution/Answer Keys of English Grammar - Exam held on 7th June, 2015 Reviewed by kishan angel on 6:27:00 AM Rating: 5
Powered by Blogger.