GSSSB Senior Clerk Paper Solution/Answer Keys : Exam Held on 26-06-2016

Senior Clerk Paper Solution/Answer Keys :
Exam Held on 26-06-2016
English Grammar (Not final)

Hello dear students / candidates,

I have tried my level best to solve the Question paper of Senior Clerk, English Grammar.

Below are the answers or the keys of Senior Clerk Paper English Grammar, exam date June 26th, 2016

Answer Keys:

Senior Clerk Paper Solution/Answer Keys:

-: English Grammar:-

1.   No news ………. good news.
Ans. is

2.   He sympathizes ………. her.
Ans. with
(Angel’s English Grammar 1500 MCQs Book-MCQ no-50)

3.   Open the door, ……….?
Ans. will you
(Angel’s English Grammar 1500 MCQs Book-MCQ no-405/1195)

4.   Don’t write ………. red ink in your answer sheets.
Ans. in
(Angel’s English Grammar 1500 MCQs Book-MCQ no-736)

5.   He has two sons. He will distribute his property ………. them.
Ans. between
(Angel’s English Grammar 1500 MCQs Book-MCQ no-40/384/676/886/931/1110/1428/1463/1515)

6.   ………. is your father? Has he recovered fully?
Ans. How
(Angel’s English Grammar 1500 MCQs Book-MCQ no-659)

7.   The Britishers didn’t agree ………. Gandhiji’s proposal.
Ans. to
(Angel’s English Grammar 1500 MCQs Book-MCQ no-600/729/808)

8.   I don’t know ………. he comes.
Ans. whence

9.   He ………. him farewell.
Ans. bade

10.  The person who conducts sales at which goods are sold to the persons making the highest bid or offer is called…….
Ans. auctioneer
(Angel’s English Grammar 1500 MCQs Book-MCQ no-633)

11.  Arrange the following words in ‘Alphabetical order’
Ans. Accent/Acclimatize/Accommodate/Accompany

12.  Our freedom fighters have ………. many hardship to win freedom.
Ans. borne

13.  Past Tense form of ‘shoe’ is….
Ans. shod

14.  The committee ………. issued its report
Ans. has

15.  He is sympathetic ………. her.
Ans. for
Best of Luck!


GSSSB Senior Clerk Paper Solution/Answer Keys : Exam Held on 26-06-2016 GSSSB Senior Clerk Paper Solution/Answer Keys : Exam Held on 26-06-2016 Reviewed by kishan angel on 7:21:00 PM Rating: 5
Powered by Blogger.