UGVCL Paper Solution English Grammar Answer Keys Exam Held on 11-09-2016

UGVCL Question Paper Answer Keys(not final)
English Grammar Only
Exam held on: 11-9-2016, Sunday
By: Angel English Academy-Jasdan
Kishan Rathod
7405698129 / 8347262428 / 9016226269


1.      “Jargon” means (similar to)
Ans: complex

2.       ‘Gyrate’ means (similar to)
Ans: spin

3.      The children won’t go to sleep ….. we leave a light on outside their bedroom.
Ans: unless
(Angel’s 1500 MCQs Book - Similar to MCQ No-764/849/867/981/1322/1324/1458)

4.      She had changed so much that ….. anyone recognized her.
Ans: hardly
(Angel’s 1500 MCQs Book - Similar to MCQ No-489/933)

5.      Don’t you get tired …… watching TV every night?
Ans: of
(Angel’s 1500 MCQs Book - Similar to MCQ No-1162)


6.      Billu enjoys reading ……mystery novels.
Ans: no article

7.      I said to her that I thought …… tired.
Ans: she was

8.      Phrase ‘tipped off’ means.
Ans: given advance information

9.      ….. is list of the business or subject to be considered at a meeting.
Ans: Agenda
(Angel’s 1500 MCQs Book - MCQ No-353)

10.   Opposite of “Lend”
Ans: Borrow
(Angel’s 1500 MCQs Book - MCQ No-232)


11.   Anyone ….. after the start of the play is not allowed in until the interval.
Ans: arriving

12.   She came to live here ….. a month ago.
Ans: almost

13.   Choose the word with correct spelling.
Ans: Generous
(Angel’s 1500 MCQs Book - Similar to MCQ No-196/267/517)

14.   Opposite of “Virtue”
Ans: Vice
(Angel’s 1500 MCQs Book - MCQ No-242)

15.   Whenever I said something, I …… understood by her.
Ans: was never


16.   The singer ended the concert …… her most popular song.
Ans: with

17.   My remarks were ….. as a joke, but she was offended by them.
Ans: meant

18.   She obviously didn’t want to discuss the matter so I didn’t ….. the point.
Ans: pursue

19.   Complete shutdown ….. observed today against new law.
Ans: is being

20.   Let’s play ….. volleyball.
Ans: no article.



UGVCL Paper Solution English Grammar Answer Keys Exam Held on 11-09-2016 UGVCL Paper Solution English Grammar Answer Keys Exam Held on 11-09-2016 Reviewed by kishan angel on 2:34:00 AM Rating: 5
Powered by Blogger.