Don't miss

Pages

Advertisement

Sunday, January 8, 2017

Vistran Adhikar Paper Solution English Grammar Answer Keys Exam Held on 07-01-2017


Vistran Adhikari English Paper Solution
By:  Angel English Academy-Jasdan-8347262428
Exam Date: 7-1-2017 Saturday

·         Out of 20 MCQs, 17 MCQs have been already there in Angel's 1700 MCQs Book
·         Some are the same and some are likewise with some changes:

Answer Key/Paper Solution:

1.    The eco-system must .......... for a bright future.
Ans. be protected
Angel’s 1700 MCQs Book-MCQ No-22/311/542/740/839

2.    Allow her ......... more books.
Ans. to buy
Angel’s 1700 MCQs Book-MCQ No-823

3.    ..........do you visit the library in a week?
Ans. How often
Angel’s 1700 MCQs Book-MCQ No-457/1295/1609

4.    It is .......... good practice to help ......... poor and needy.
Ans. a-the
Angel’s 1700 MCQs Book-MCQ No-1063/1318

5.    Thank God ! he ......... in time today.
Ans. has come

6.    The author, ......... book is being released, is my friend.
Ans. whose
Angel’s 1700 MCQs Book-MCQ No-304/416/437/452/569/1260/1615/

7.    We .......... on a vaccine for the last two years.
Ans. have been working
Angel’s 1700 MCQs Book-MCQ No-534/647/815/920/942 (and many more Examples given in 1700 MCQs Book)

8.    She is taller .......... .
Ans. than I
Angel’s 1700 MCQs Book-MCQ No-451/980

9.    Have you ......... visited Ayodhya?
Ans. ever
Angel’s 1700 MCQs Book-MCQ No-551/622/907/977

10. Listening is a skill of the language .......... .
Ans. acquisitions

11. Do you know who .......... the Ramayana?
Ans. wrote
Angel’s 1700 MCQs Book-MCQ No-569/575/669 (and many more)

12. ......... will you meet if the Boss is not available?
Ans. Whom
Angel’s 1700 MCQs Book-MCQ No-1260/1330

13. He has worked hard, there is ......... chance of failure.
Ans. little
Angel’s 1700 MCQs Book-MCQ No-1190/739/743/747/403

14. As soon as I sat under the tree, a branch ......... .
Ans. fell
Angel’s 1700 MCQs Book-MCQ No-759/1042

15. She .......... that it was a very beautiful scene.
Ans. exclaimed
Angel’s 1700 MCQs Book-MCQ No-761/1042(Tense)

16. The teacher said, "Learn to admit your mistakes .......... others exaggerate them."
Ans. before
Angel’s 1700 MCQs Book-MCQ No-835

17. As the army is here, there seems no ......... danger.
Ans. immediate

18. The saint said, "The virtue ......... ."
Ans. is rewarded

19. .......... many cooks spoil the food.
Ans. Too
Angel’s 1700 MCQs Book-MCQ No-1270


20. Do you have ......... idea about his plan?
Ans. any
Angel’s 1700 MCQs Book-MCQ No-837/1191


અંતિમ સાચા જવાબો જેતે Final Authority પર નિર્ભર છે.
વ્યાકરણના નિયમો મુજબ ઉપર પોસ્ટ કરેલ બધા જ જવાબો સાચા છે.
આ પ્રકારના 1700 MCQs ના ગુજરાતી અર્થ, જવાબ અને જવાબ શા માટે આવે છે કે આવી શકે કે કયો જવાબ શા માટે આવવો જોઈએ તેની સમજુતી સાથેના Printed Material/Book માટે સંપર્ક કરો
Kishan sir – 8347262428

Best of luck!

11:19:00 AM Share:

0 comments:

Sponsored Ad

Youtube Videos

Loading...
Powered by Blogger.
back to top